Til jouw menukaart naar een hoger niveau met een verrassende bier-spijs combinatie

Bier kan alle 5 basis smaken bevatten, die een gerecht ook kan hebben: zout, zoet, bitter, zuur en umami.
Door deze unieke smaak eigenschap van bier is het formidabel te combineren met spijzen.

Foodpairing met bier.

Bij een fris voorgerecht hoort een fris bier, maar welk bier heeft de juiste fris en fruitigheid zonder dat het gerecht wordt overheerst? Van mooie grape ale of crispy clean Pilsner maar ook een saison of een bier van spontane vergisting kan verrassend zijn.

Al eens naast de oesters een Guinness geproefd? Of een heerlijke kalfssukade met een dunkel weizen?

Foodpairing met bier is echt een bijzondere ervaring!
Ik maak graag een afspraak om voor jouw menukaart te bekijken en biersuggesties toe te voegen.

Train je personeel

Wil je dat je personeel net zo vakkundig bier adviseert als wijn?

Ik verzorg trainingen over de verschillende smaakprofielen en mondbelevingen van bier en hoe ze de perfecte bier- en gerechtcombinaties kunnen maken.

Zo bied je je gasten een unieke ervaring en maak je jouw horecagelegenheid nog aantrekkelijker voor bierliefhebbers!

Neem contact op